Image

Tauletes per a Escoles

Sistema de tauletes per a escoles. Amb fundes d'alta protecció, connexió magnètica, carretó mòbil amb sistema de carrega i emmagatzematge automàtic, assegurança i sistema de gestió al núvol.

Una solució integral per a començar a funcionar amb les tauletes de manera ràpida i eficaç.

Contacta'ns

Emmagatzematge Perfecte

El carretó per emmagatzemar les tauletes està pensat per poder traslladar fàcilment les tauletes d'un canto a un altre de l'escola.

Endreçar les tauletes es tan fàcil com encaixar-les a una de les ranures lliures.

No cal endollar les tauletes, el sistema de connexió magnètic carrega les tauletes un cop inserides a la ranura.

La seva mida reduïda i el material plàstic de poc pes fa que sigui un element molt segur fins i tot a les aules dels més petits.

Molt fàcil de traslladar i emmagatzemar per guardar durant períodes d'inactivitat (vacances, ponts festius, etc.) a ubicacions més segures i evitar així robatoris.

Image

Funcionalitats Principals

Image

Fundes d'alta protecció

Fundes de silicona per protegir contra caigudes accidentals. Amb nansa per a facilitar el transport i base abatible per deixar en posició vertical

Image

Connexió Magnètica

Sabem que la majoria de les avaries son del connector de càrrega. Adaptem les tauletes per funcionar amb connexió magnètica.

Image

Assegurança

Per no patir si es trenca una pantalla o la tauleta. Ho reparem. També amb opció per tenir també tauletes de substitució a l'escola.

Image

Carretó amb ranures

Sistema de ranures independents per tenir les tauletes sempre en ordre. Només cal deixar caure suaument la tauleta a la seva ranura per que es carregui.

Image

Gestió centralitzada

Administració centralitzada desde Domo Informàtica. Seguretat i gestió per tenir totes les tauletes sota control, instal·lar aplicacions, protecció contra pèrdua i molt més.

Image

Carretó amb càrrega automàtica

Sense cables ni connectors. Només cal desar la tauleta a la seva ranura per tal de que es connecti tota sola al sistema d'alimentació.

Image

Gestió automàtica de tauletes

Des de Domo Informàtica gestionem les tauletes per que us oblideu d'haver d'instal·lar i configurar cada tauleta d'una en una cada vegada que heu de fer qualsevol canvi.

Aquests només son algunes de les funcionalitats:

  • Instal·lació completament automàtica d'aplicacions
  • Mode quiosk per habilitar únicament les aplicacions permeses
  • Blocatge de la tauleta en cas de pèrdua
  • Geolocalització per coneixer la ubicació de les tauletes
  • Perímetre permès per avisar en cas de sortir-ne

Preguntes Més Freqüents

No cal cap cable per carregar les tauletes, tot el sistema està integrat. Només cal connectar el carretó a la xarxa elèctrica .
Si, les tauletes es poden inserir a qualsevol ranura. De totes maneres les ranures estan numerades per guardar cada tauleta a la seva ranura corresponent i que sigui mes fàcil tenir-les controlades.
El carretó està dissenyat per tauletes Samsung Tab A, Samsung Tab E i iPads però es possible adaptar-lo en funció de les tauletes que tingueu. Envieu-nos un missatge per estudiar el vostre cas en concret.
Si, el sistema de gestió de les tauletes permet fer desplegaments massius d'aplicacions a les tauletes.
Image

Necessiteu més informació?

Envieu-nos un missatge i respondrem a les vostres preguntes

Telèfon :

937 894 206

Correu :

info@edomo.net